de bedste badminton ketcher har vi samlet her

bedste badminton ketcher

Badminton er en sport, der spilles af mennesker i alle aldre. Det er en af ​​de mest foretrukne sportsgrene i Indien, hvorfor det bliver vigtigt at få den bedste badminton racket mulig. Da de fleste mennesker ikke har nogen idé om, hvad de skal se efter i deres bedste badminton ketcher, har vi gennemgået længder af forskning for at sikre dig, at du bliver ved at vide om hver funktion at søge efter i dit produkt.

Vi har også nævnt de forskellige typer badmintonketcher e, der er tilgængelige i Indien, så du kan vælge mellem forskellige produkter på din type spil. Men før du går igennem hele købsvejledningen til din badmintonketcher, skal du se på disse funktioner, der skal være til stede i din racket!

Fleksibilitet og stivhed: De bedste badmintonketcher e skal være stive nok til at forbedre dit spil. Det skal bøje og komme tilbage meget hurtigt. Strøm og kontrol skal være meget maksimale. Fleksibiliteten i din badminton racket kan også variere fra fleksibel til medium fleksibel og ekstra stiv. Du skal hente den bedste badminton racket for dig selv i betragtning af alle disse funktioner.

Badminton ketcher og vægt

Vægten af ​​racketen: Der er en særlig konvention, der anvendes af de bedste badmintonketcher mærker i Indien til forskellige vægte af racketen. En 2U racket vil være omkring 90-94g, en 3U vil være på omkring 85-89g, en 4U vil være omkring 80-84g, og en 5U vil være omkring 75-79g. En anden konvention bruges til Li-Ning mærke, som er omkring W1 for 78-80g, W2 fro 81-84g og W3 fro 85-89g.

Racket frame Form: Mens du køber din bedste badminton racket, skal du se på afstødningskraft og en fantastisk racket-følelse. Denne type rackethoved er lidt sværere at fremstille, hvorfor det har tendens til at koste lidt mere end det sædvanlige. Derfor bør du se på alle de faktorer, inden du vælger din bedste racket.

Mærker: Dette er en anden faktor, der skal tages i betragtning, mens du køber den bedste badmintonketcher til dig selv. De bedste badminton racket mærker til rådighed i Indien kommer fra Yonex, Cosco, Ashaway og meget mere. Du skal vælge dit yndlingsmærke efter dine krav.

Materiale: Rammernes mest almindeligt anvendte materialer er aluminiumsramme, wolframkarbonfibreramme, akselmaterialer, der omfatter karbongrafit, titannet og stål mv. Forskellige materialer i din badmintonketcher vælges ud fra typen af ​​spil.

Badminton ketcher er noget du skal vælge med omtanke

Din spille stil: En anden faktor, der skal holdes i tankerne, mens du køber en badminton racket, er din spillestil. Fælles spilleformer er hurtige og aggressive stil, bedrageriske spillere, en retfærdig og defensiv stil og meget mere. Vores badminton racket skal hjælpe dig med at spille din egen stil bedst.

Strengspænding: Strengspændingen i badmintonketcher er en af ​​de vigtigste faktorer for at bestemme hvilken man skal vælge. Når strengspændingen stiger, reduceres det søde sted.

Håndtagets greb: Håndtagets greb er et af de vigtigste funktioner, du skal kigge efter i din badmintonketcher. Folk med tidligere erfaring i dette spil vil vide det. Derfor må håndtagets greb ikke være for klæbrigt eller for polstret. Den skal være lavet af syntetisk gummi, hvilket gør det nemt for dig at spille dit spil på den mest effektive måde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *