Er en boxmadras den rigtige for mig?

boxmadras

Platform seng vs Boxmadras vs Foundation: Hvilken har du brug for?

Før du køber en boxmadras, er det altid godt at vide, om du har brug for et fundament, kassefjeder eller platforms seng, så der er ingen overraskelser. Din madras skal understøttes korrekt for at sikre, at den varer så længe som muligt.

Hvad du vil have, vil afhænge af hvilken type madras du er interesseret i. Kravene til en naturlig latexmadras er ikke det samme som hukommelse skum eller fjedre.

Nedenfor finder du alle de oplysninger, du har brug for, når du søger efter den senge løsning.

Hvad er mine muligheder?

madras boxmadras vs foundation

Fundament Seng til: Naturlige latexmadrasser, hukommelsesskummadrasser og inder fjedre

Et fundament er normalt lavet af træ og er beregnet til at fungere som en solid støtte til et bredt udvalg af madrasser, herunder naturlig latex, hukommelse skum og inder fjedre.

Det giver også din madras noget ekstra højde. Tilføjet højde gør det lettere at komme ind og ud af sengen, og det har også en æstetisk faktor, som nogle ønsker.

Savvy Rests fundament omfatter pineplader, der er dækket af vores Savvy Rest organiske beklædning. Det er fantastisk til dem, der har en Savvy Rest madras og ønsker et ensartet udseende.

Hvor stor skal min boxmadras seng være?

Vælg mellem en standard højde (9 “) eller en lavere profil (5”).

Stiftelser kan korrekt understøtte enhver form for madras på grund af deres stivhed. Men hvis du vælger en naturlig latexmadras, skal du sørge for, at lamellerne ikke er mindre end to inches fra hinanden for at sikre korrekt luftstrøm, da latex skal trække vejret.

Boxmadras er seng til: indefjedre

En kassefjeder er lavet af enten træ eller metal og er designet til at understøtte inder fjedre madrasser. Det er næsten ikke så robust som et slatfundament eller platforms senge, og anbefales ikke til enten naturlige latex- eller hukommelse skum madrasser på grund af manglende holdbarhed.

Mens boksfjedre ofte er den billigste løsning, er de ikke ideelle, medmindre du har en typisk inderfjedre madras.

Platform Seng

Seng til: naturlige latexmadrasser, hukommelse skummadrasser og inder fjedres

En platform seng er en seng ramme med lameller, der eliminerer behovet for et fundament eller boxmadras og er normalt lavet af træ.

Placer din madras direkte på træpladerne. Listerne giver robust støtte samt tilstrækkelig luftcirkulation, hvilket er særligt vigtigt for dem, der vælger en naturlig latexmadras.

En platforms seng er den eneste mulighed, der virkelig giver din personlige stil mulighed for at komme igennem.

Hvad er det sengste mærke indenfor boxmadrasser

Savvy Rest tilbyder to platforms senge, Afton og Esmont. Afton har et klassisk design, der er lavet til at vare i generationer. Tilføj en brugerdefineret hovedgrænse til blandingen, og du har Esmont, en elegant og sofistikeret platforms seng.

Lær mere om vores naturlige platforms senge

Begge platforms senge er håndbygget i Central Virginia med ahorn og poppeltræ. De fås i nul-VOC linfrø, mahogni, cedertræ og valnød.

Der kræves ingen værktøj til montering.

madras boxmadras vs. platform seng indsats

Platformsindsats

Seng til: naturlige latexmadrasser, hukommelse skummadrasser og inder fjedres

En platformsindsats er også beregnet til at erstatte et fundament eller en Box fjeder. Den passer ind i din sengestel og kan bruges til at tilføje ekstra højde til din madras.

Savvy Rest platformsindsatsen er lavet med ubehandlet ahorn og poppeltræ, og fås i tre højder: 5 “, 7” eller 9 “.

Nu ved du det

En madras bør være en investering, hvilket betyder at du skal gøre alt, hvad du kan for at behandle det rigtigt. Nu har du alle de oplysninger, du har brug for, når du forsøger at finde ud af, hvad du skal placere din (forhåbentlig økologisk) madras på. Tak for læsning. Held og lykke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *