Hundefoder kommer i mange former vi kan godt lide den naturlig

hundefoder

Når det kommer til at vælge den rigtige mad til din hundefoder, er valgene uendelige. Der er hundreder, hvis ikke tusindvis af forskellige mærker, og endda forskellige typer fødevarer inden for disse mærker. Undersøgelse af ingredienser og kilder kan være forvirrende og tidskrævende, så du kan finde dig selv at fokusere på de grundlæggende punktpunkter. På samme måde søger folk helt naturlige ingredienser i deres egne kostvaner, de leder efter naturlige ingredienser i deres hundemad. Men hvad er en “naturlig” hundemad? Med mere end en ingrediens, der går i posen eller dåsen, er det svært at bestemme, hvor naturligt det faktisk kunne være. Er alle ingredienserne naturlige? Er kun de vigtigste ingredienser naturlige? Og hvilke standarder skal disse fødevarer opfylde for at blive betragtet som naturlige?

Heldigvis er der nogle retningslinjer, som selskabsdyr skal følge for at kunne mærke deres produkter naturligt. For de fleste engelsktalende mennesker refererer naturligvis generelt til noget, der kommer direkte fra naturen, uden nogen yderligere kemikalier eller behandling af mennesker. Men som med mange ord kan betydningen variere lidt fra person til person. Når det kommer til selskabsdyr, men naturligvis betyder noget noget, der er lidt anderledes end det, de fleste mennesker mener.

I 2001 modtog Fødevareudvalgets Fødevareudvalg (AAFCO) godkendelse for at give virksomheder forslag til retningslinjer, når de bruger udtrykket “naturligt.” Det første, der skal forstås, er, at disse er vejledende retningslinjer, ikke krav. De fleste stater har imidlertid vedtaget AAFCO Model Bill og Model Regulations, og i disse lande skal etiketterne opfylde AAFCO definitionen af ​​naturlige. Ifølge AAFCO defineres naturlige som:

Hvilken type foder skal jeg vælge

“En foderstof eller foderstofrediens udelukkende afledt af plante-, dyrkede eller minerede kilder, enten i ubearbejdet tilstand eller under fysisk behandling, varmebehandling, rendering, oprensning, udvinding, hydrolyse, enzymolyse eller fermentering, men som ikke er fremstillet af eller underkastes en kemisk syntetisk proces og ikke indeholder nogen tilsætningsstoffer eller proceshjælpemidler, der er kemisk syntetiske, undtagen i mængder som måtte forekomme i god fremstillingspraksis. ”

Mens AAFCO udvikler disse retningslinjer, er det ikke dem, der håndhæver dem. US Food and Drug Administration (FDA) er ansvarlig for håndhævelse, men da FDA ikke har defineret “naturlig” i forbindelse med mærkning af kæledyrsfødevarer, kræver det kun, at mærkning ikke er vildledende. For forbrugeren, der undersøger selskabsdyr, kan det være ret forvirrende. Da de fleste ingredienser i dyrefoder er afledt af “plante-, dyr eller minedannede kilder”, vil alle blive betragtet som naturlige ingredienser. Enhver ingrediens, der er syntetisk afledt, opfylder ikke kravet om at blive mærket naturligt. Disse omfatter chelaterede mineraler, minerale aminosyre komplekser, vitamintilskud, propylenglycol, calciumascorbat og andre konserveringsmidler, såsom butyleret hydroxyanisol (BHA) og butyleret hydroxytoluen (BHT), såvel som kunstige smagsstoffer og farver.

Hundemad er noget som kan være naturligt

Med andre ord, hvis en hundemad skal mærkes som naturlig, må den ikke have nogen ingredienser, der var menneskeskabte. Selv om AAFCO gør det muligt for fødevarer at blive opført som naturlige kæledyrsfødevarer, når de indeholder syntetiske vitaminer, mineraler og sporstoffer, er disse de eneste syntetiserede ingredienser, der er tilladt i produktet. Naturlige fødevarer vil generelt være fri for biprodukter, konserveringsmidler og andre unødvendige kemikalier. Kvaliteten af ​​de naturlige ingredienser der bruges er en anden diskussion, men denne forklaring kan mindske din forvirring over naturlige hundemad og deres ingredienser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *