Hvordan vælger man et godt gardin

gardin bus

1. Forskellige gardinoverskrifter vil skabe særprægede udseende. Den mest almindelige stil er en blyantflekse, men for en mere skræddersyet formularfinish virker en knæet pude godt. Alternativt, for en uformel effekt, prøv et sommerhus eller slips. En valance overskrift, hvor en sektion af stof ligger over gardinets forreste kant (vist højre), er fantastisk til at gøre et træk ved et koordinerende design på bagsiden.

2. En simpel café gardin bus gør et effektivt vindue dressing til et køkken eller badeværelse, hvor du har brug for privatliv, men stadig vil have masser af lys.

3. Færdigfremstillede gardiner kommer i en række standardlængder og bredder – og ofte i et begrænset udvalg af farver og mønstre – men er mere rimeligt prissat end specialfremstillede.

4. For mere skræddersyede muligheder, som er ideelle, hvis du har et bestemt stof i tankerne, har du brug for hjælp til at måle eller vælge gardiner til et usædvanligt formet vindue, prøv en målrettet service – men det kan være dyrere.

 

Jeg skal have hjælp til at vælge et gardin

5. Vælg stoffer klogt – bomuld og linned har en afslappet kvalitet og passer til de fleste værelser. Tungvægte fløjl har et overdådigt udseende og koster periodehjem og visse værelser, såsom soveværelser eller boligarealer. Undgå at bruge silke i fugtige omgivelser, da det kan rådne.

6. Når du vælger et mønstret stof, skal du sørge for, at det ser godt ud, når gardinerne er åbne såvel som lukkede. Husk også på, at stærke farver vil falme i sollys, især i et lyst sydvendt rum.

7. Ved hjælp af koordinerende elegante slips og tilføjelse af en pellet vil dine vinduer få et mere traditionelt udseende.

8. Udklædte gardiner, såsom lette skind eller linned, har en pareret tilbage stil, men fungerer normalt bedst, når de kombineres med en blind. Færdigfremstillede gardiner kommer ofte med en standardforing, men yderligere valgmuligheder for specialfremstillede stilarter omfatter efterligning (ekstra materiale mellem hovedtøjet og en foring), mørklægning (lysblokerende foring, hvilket er fantastisk til soveværelser og vil forhindre også stoffer i at falme) og termisk foring (en tyk belagt bomuld, der fungerer som et udkast til ekskluderer) eller en kombination af disse. De kan også give ekstra isolering i et træt rum.

 

Find det gardin der passer til dit værelse

10. Altid beregne omhyggeligt mængden af ​​materiale, der kræves til gardiner, ved hjælp af et stålbåndsmål. Tillad for tilstrækkeligt stof, så de overlapper lidt, når de er lukkede, og er den rigtige længde for din ordning. Gardiner fra gardinbussen, der sidder på linje med gulvet, vil se mere moderne og pæne ud, men du foretrækker måske en længere ‘poolet’ effekt.

11. Vælg en gardinstang, klip eller spor system, der passer til dit hjem. Du kan vælge at kontrast almindelige gardiner med en mere dekorativ pole og finials. Eller hvis du foretrækker enkelhed, giver et klip-hængende system en nem måde at suspendere et hjemmelavet panel af stof uden behov for overskriften tape.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *