Massagebrikse er en af de bedste steder du kan være

Bortset fra dine hænder og den træning, du har modtaget, er massagebriksen det vigtigste udstyr til at opretholde dit levebrød.

Et af de vigtigste valg, du skal overveje, er størrelsen af ​​massagebrikse. Det skal være stort nok til at rumme en bred vifte af kunder, der alligevel er snævre nok til at sikre god kropspositionering på dine vegne. Sørg for at du kan komme tæt på bordet, så du kan svinge i taljen og få dine skuldre kvadret op til klientens hofter, med dine hænder parallelt med klientens rygsøjle.

Som en tommelfingerregel er de mest populære og ergonomiske valg masse tabel på 70 cm og 76 cm. Du kan få 25 “brede massagebrikse, men du bør kun vælge denne bredde, hvis du er kortere i højden, og at have et bredere bord vil sætte din egen ryg i fare i løbet af din karriere. Du kan også få timeglasformede massagebrikse, hvorved midten sektionen er snævrere for terapeutens fordel at komme tæt på og massage- bordets øverste og nederste ende er normal bredde, så klienten vil føle sig godt tilpas. Kunderne vil naturligvis være mere komfortable på bredere borde. 28 “brede massagebrikse er de mest almindelige men 30 “brede massagebrikse vil give mere komfort til klienten, men kun vælge dette, hvis du er høj nok (jeg foreslår over 6 ‘). Knyt knytnæveprøven jeg nedenfor, hvis du er i tvivl.

Massagebrikse er det der skal bruges for at kunne behandle patienterne

Massagebrikses længde er også vigtig for din klient. Standard længde er 185cm (73inches). Du kan få kortere massagebrikse på 180 cm og længere massagebrikse ved 195 cm, men 185 cm er det bedste virkelig. Hvis massagebrikse har en udvidet ansigtsvugge, vil den tilføje ca. 20 cm, hvilket gør bordet 205-210 cm. Når du vælger længden efter min mening er de eneste ting, du skal overveje, kortere: Kortere tabeller kan lade højere klienters ben hænge for meget væk fra massagebrikse, men du vil nok spare lidt af vægten på massagebrikses samlede vægt, som kan være Et godt kompromis, hvis du er en mobilterapeut og længere massagebrikse ved 195 cm, vil føje til vægten af ​​massagebrikse, gør det meget vanskeligt at arbejde mobilt arbejde.

I dag kommer næsten alle bærbare massagebrikse med højdejusterbare ben. Et massagebord skal komme med et bredt højdeområde for at rumme alle størrelser af terapeuter og imødekomme en bred vifte af terapier. En almindelig højdevidde af massagebrikse er 60-83cms, og denne højdeafstand skal tage højde for næsten alle. Gennemfør knytnæveprøven jeg beskriver nedenfor, hvis du er i tvivl.

Du bør være i stand til at justere højden af ​​et massagebord på højst 2-3 minutter. Der findes 2 typer højdejusteringer fundet på moderne massagebrikse.

Hvor meget vejer en massagebriks

Vægten af ​​bærbare massagebrikse ligger generelt fra 12-21 kg. Massen af ​​massagebrikse bør være et primært problem, hvis du har til hensigt at foretage regelmæssige opkald eller besøg hos kunder i deres hjem eller forretning. Hvis dette er tilfældet, så prøv at sigte på et bord på 14 kg eller derunder. Jo lettere jo bedre. Hvis du er hjemme- eller klinikbaseret terapeut, skal alt op til 21 kg være fint, så du kan folde den op, sætte den væk og / eller flytte den fra værelse til rum med lethed.

Du kan få massagebrikse så lette som 8 kg, men efter min mening, hvis du har råd til dem på omkring 800 £, så behøver du ikke at tjene en indkomst fra at være en terapeut!!

Lysere massagebrikse er normalt lavet af aluminium, da det er et lettere materiale end træ. B

Ud dette skubber også kostprisen for massagebrikse op, da aluminium som råmateriale er meget dyrere end træ.

Hvis du finder et tungere massagebord, som du kan lide, kan du overvinde sin vægt lidt ved at investere en massagebordvogn til at køre dit massagebord rundt i. De er et ret nyt produkt til Storbritannien, og indtil da har jeg endnu ikke testet en ud, men jeg har hørt fra venner, at de kommer til nytte på mobile besøg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *