Ovntørret Brænde

brænde

Hvor længe har du søgt efter det perfekte, rene og effektive brænde dit hjem eller forretningsbehov i New York eller Connecticut? Når du bestiller hos Premier Firewood Company, finder du de løsninger, du har ledt efter. Med problemfri service og levering, kan du have høj kvalitet ovn tørret brænde stablet og klar, når du har brug for det hele året rundt.

Vi er stolte over at tørre vores eget træ til perfektion, hvilket sikrer, at ovntørret træ fra Premier Firewood Company er det overordnede valg.

Hvorfor kiln tørret brænde er dit bedste valg

Ovn tørret brænde er garanteret at brænde, hver gang. Med et lavt fugtindhold på mellem 10% og 15% vil både belysning og brænding dit brænde føles som en brise.

Udover at være ekstremt let at tændes og brænde, er ovntørret brænde energieffektivt, hvilket er godt for din tegnebog og din komfort. I forhold til det traditionelle valg af krydret træ producerer vores ovn tørret brænde op til 35% mere varme, hvilket giver dit hjem eller din arbejdsplads med den ekstra varme, du har ønsket.

Som en virksomhed, der lytter til vores kunders behov, ønsker vi at levere en konsekvent fremragende oplevelse, hver gang vi leverer. Vores ovn tørrede brænde består af 100% blandet hårdttræ, så du kan være sikker på at vide, at med hver levering får du den samme kvalitet.

Er brænde uden problemer

Bekymret for fejl eller andre gener, der er inde for dit brænde? Hos os opbevarer vi alle vores træprodukter indeni og sikrer deres renlighed og holdbarhed. Vores brænde er rent, uden insekter, insekter, forme eller andre forurenende stoffer.

Når du brænder nogle traditionelle typer brænde, kan din pejs ende med et tykt lag kreosot, som er et tjærelignende brændbart stof, der opbygges over tid. Det er af største vigtighed at få det til at rengøres regelmæssigt. Heldigvis, når du bruger ovntørret brænde, skabes mindre kreosot. Det betyder, at du kommer til færre skorstensproblemer og skal færdiggøre mindre vedligeholdelse af pejs, hvilket sparer tid og penge.

Hos os er vi dedikeret til at give vores kunder de mange fordele og fordele ved at bruge ovntørret brænde. Vi betjener en bred vifte af områder med vores spektakulære leveringstjeneste i Fairfield County, CT og Westchester County, NY.

I Danmark serverer vi områder som Scarsdale, Pound Ridge, Rye, Mamaroneck, Larchmont, Bedford, de omkringliggende lokalområder og meget mere. I Connecticut leverer vi til en bred vifte af områder som Darien, Fairfield, Greenwich, New Canaan, Ridgefield og meget mere.

Brænde er let at få leveret

Ved ankomsten vil vores hurtige og venlige teammedlem ikke kun bringe din brændeordre lige til hoveddøren, men stabler al din ovn tørret træ i en pæn og sikker bunke. Om nødvendigt kan vi også give din plads med en brændeholder til at holde området organiseret og fri for fare.

Uanset hvad du bruger din pejs til ovn tørret træ, er dit bedste valg for en energieffektiv, brændende brand. Med hver leverance stræber vi efter at gøre processen så let som muligt for dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *