Rensning af dine fliser behøver ikke være svært

fliserens

Fliser er ofte smukke, nemme at rengøre fliser og holdbare, fugemasse, derimod, er en anden historie. Dens beliggenhed og porøse natur gør det til en udfordring at opretholde det. Men her er nogle nyttige tips, der gør rengøringsopgaven mindre smertefuld.

Når det kommer til pletter og spild på fliser og fuger, er varmt vand og mild sæbe den rigtige vej. Rengøringsprodukter til fliser er nogle gange ikke nødvendige, da det er når dine overflader begynder at forringes. Vand og sæbe er effektive og blide rengøringsmidler til fliser; det bedste ved det er, at de er overkommelige.

Undgå produkter, der vil tilføre dine fliser en skinnende overflade, fordi disse produkter indeholder vokslignende stoffer, der med tiden vil bygge over på din flisers overflade, hvilket senere giver det et snusket mørkt udseende.

Sørg for, at du fejer dine gulve for at fjerne snavs og bruge dørmåtter ved hver indgang til huset. Det sikrer, at olie, snavs, sand og mudder ikke gør det i huset for at ødelægge gulvet.

For at undgå opbygning skal du sørge for, at du regelmæssigt tørrer overfladerne med varmt vand og mild sæbe. Tør alle spild væk straks for at undgå pletter og ridser.

Husk dette når du rengøre dine fliser

Når du mopper gulvene, skal du sørge for, at du bruger et neutralt rengøringsmiddel til fliserens. Brug ikke mere end det anbefalede beløb, da dette kan efterlade en mørk film på overfladen. Sørg for, at du fjerner nogen løs snavs, inden du begynder at rengøre, og test derefter rengøringsmetoden i et lille område.

For at undgå misfarvning på fugemassen undgå at bruge klorblegemiddel i stedet lave en sodavandpasta, og brug derefter en nylonbørste eller en gammel tandbørste, skyl derefter med vand.

Ved at anvende en fugemassage mindst en gang om året kan du hjælpe med at beskytte og holde fugemidlet rent.

Eller du gør det nemt for dig selv og ring en professionel til at rense dine fliser og fuger.

At have din flise og fugemasse professionelt rengjort er afgørende. Over tid kan fliser og fuger blive misfarvet eller farves permanent på grund af snavs og snavs, hvilket gør din flise og fugemasse kedelig. Mopping hjælper nogle, men efterlader stadig jord i fugemadslinjerne, som efterhånden får dem til at mørkere, dulling det udseende. En god dyb rengøring kan have mirakuløse resultater for dine fliser og fuger. Du vil have det godt med at vide, at alle dine fliser og fugemasse er rene, satiriserede og desinficerede.

Så rengøre din fliser ordentlig og alt er fint

At have dine gulve professionelt rengjort beskytter din investering og forsikrer din flise og fuger vil se fantastisk ud i de kommende år. Advanced Carpet Cleaning bruger varmtvandsudvinding ved hjælp af damp sammen med højt vandtryk for at sprænge og fjerne snavs og snavs ud af din flise og fugemasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *