Sækkevogne til mange formål

Sækkevogne

Clipper Telescoping 3-Stage Hand Truck Utility Cart har en kraftig konstruktion med forstærkede stænger til ekstra støtte. Disse sækkevogne klapper sammen til kompakt opbevaring og har fire separate hjul til hurtig bevægelse, og det ergonomiske håndtag giver et solidt sted, hvor du kan tage fat i lastbilerne under brug.

Denne sækkevogne har et opretstående design med ekstra frontstøtter for at holde store belastninger fra at glide af i humpede rides. Selvom vognen kan vippe tilbage i en vinkel, betragtes den stadig som et opretstående design. Dens størrelse og vægt gør denne kurv ideel til rejser, og fordi den foldes fladt, kan du bære den med dig på fly, når du rejser. Dette efterlader dine hænder fri, mens du får din boarding-billet eller pas. Disse Sækkevogne vejer kun 20 pund, så mindre individer har ikke svært ved at få vognen til at bevæge sig rundt.

Vognen er konstrueret af stål med en svejset kromstålbase, der står godt op selv imod tunge belastninger. Baghjulene giver stabilitet, når du lægger tunge belastninger tilbage til transport. Dette hjælper også med at understøtte din ryg og arme og forhindrer belastningen i at vippe for langt tilbage. Hjulene har låse, så hvis du er på skråning eller belastningen er meget tung, kan du forhindre vognen i at glide baglæns. Alle fire hjul har stålnav, der forhindrer dem i at bøje eller knuse under vægten af ​​dine ejendele. Hubberne har kuglelejer, der gør hjulene glatte selv under tryk.

Hvor meget vægt kan en sækkevogn holde til

Denne multifunktionelle hånddolly har en vægtkapacitet på 400 pund, så du kan bruge den i industrielle og shipping applikationer. Det er også holdbart nok, at du kan bruge det, når du bevæger dig. Håndtagene er polstret, så hvis du er nødt til at skubbe om maksimal kapacitet, vil du ikke skade dine hænder i processen. Håndtagene kan også tage vægtbelastningen fra dine arme og skuldre for at forhindre belastning og skade.

Clipper Telescoping 3-Stage Hand Truck er specielt designet til at hjælpe rejsende med at transportere deres tasker frem og tilbage til flyselskabets terminaler. Disse sækkevogne er udstyret med fire holdbare dæk, som tåler store belastninger, og selvom du bruger disse lastbiler i et kontor eller lagerindstilling, kan de stadig yde hjælp til hårde job.

Cosco Hybrid sækkevogne har et bekvemt konvertibelt design, som hurtigt skifter mellem konfigurationer. Disse sækkevogne har flade dæk med stålnav og en stor platform, og der kræves ingen montage.

Cosco-håndbilen betragtes som en specialhånds vogn, fordi den kan omdannes til tre forskellige konfigurationer. Den bageste del af sækkevognen har en løftestang, der hjælper dig med at konvertere trucken til en anden konfiguration uden brug af værktøj eller ekstra udstyr. Denne enhed leveres også fuldt ud fra producenten, hvilket hjælper med at garantere produktets holdbarhed. Trucken kan have et tohjulet opretstående design, en firehjulet vogn eller en assisteret firhjulet sækkevogn.

Hvad er forskellen på traditionelle og moderne sækkevogne

Disse konvertible sækkevogne modstår bøjning og brud, selvom du går op ad trappen eller bruger vognen til at bevæge varer på tværs af ujævne belægninger og klodser. Dækkene er designet til at være punkterfri, så selv om du ruller over glas eller andre skarpe genstande, vil dine dæk ikke punktere eller tabe form. Når du bruger disse sækkevogne som en platform, er hjulene ekstremt holdbare på trods af deres lille størrelse. Du bør også kunne regne med hjulbeskyttelsen for at forhindre belastningen i at røre hjulene. Forreste platform er konstrueret af aluminium, og den er ekstra bred, så du kan bære tunge kasser.

Denne sækkevogne fungerer godt, hvis du planlægger at bruge den til kommerciel og industriel brug. Det har en kapacitet på op til 800 pund i opretstående stilling, så en person kan sikkert flytte møbler, elektronik og shipping kasser. Hvis du planlægger at bruge disse sækkevogne i en platformstilling, kan vognen modstå en vægt på op til 1.000 pund.

Cosco 3-i-1 sækkevogne er ideelle til dem, der har brug for et alsidigt design og en stor belastningskapacitet. De ergonomiske håndtag giver dig mulighed for at flytte vognen komfortabelt, og de drejelige hjul hjælper dig med at dreje sækkevognen på en krone, når du skal manøvrere i trange rum. Trucken er ikke forsynet med slips, så hvis du har brug for ekstra sikkerhed, skal du købe filmbånd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *