Se de køkkenlåger vi har på vores shop

af køkkenlåger

Da flertallet af køkkenlåger ikke sælges med deres hardware, skal du beslutte, hvilket skab du vil parre med dit valg. Dette kan være en udfordrende opgave, da der er så mange forskellige finish og stilarter at vælge imellem. Så her vil vi undersøge lidt mere detaljeret hvordan man vælger kabinet håndtag til dit nye køkken.

Følg et tema

Dit valg af køkkenskabshåndtag påvirker det overordnede tema for din nye indretning. Så skal du tænke på, hvilken hardware der fungerer bedst med dit køkken tema. Slanke træk har en tendens til at fungere bedst med et strømlinet, moderne køkken, mens enkle knapper gør det muligt at vise detaljerne i de traditionelle skabe. Hvis du vil oprette et landekøkken, skal du vælge hardware med en antik finish, som f.eks. Bronze eller børstet tin.

Tænk sammenhængende finish

Dørhåndtag til køkkenhåndtag fås i en bred vifte af finish, og når du blander og matcher, kan det være fint, du bør sørge for, at du har et sammenhængende udseende. Prøv at opretholde en lignende finish, og hold tæt på farver, hvor det er muligt. Hvis du er tvunget til at købe din kabinetshardware fra mere end et sted, så prøv at holde en sammenhængende finish i hele dit køkken.

Hvad er det fedeste ved køkkenlåger

Du vil også blive konfronteret med beslutningen om, hvorvidt man vælger knap eller trækker. Knobs tendens til at være mindre og enklere, mens træk kan være lidt mere udsmykkede. Så hvis du vil tilføje detaljer til dit kabinet, overvej at trække, men hvis du vil have dit kabinet at være centrum for opmærksomhed, kan en knap være et bedre valg.

Overvej dine kabinetsfarver

Farven på dit kabinet er lige så afgørende som kabinestil når du vælger kabinet håndtag. Næsten enhver finish kan arbejde med hvide eller malet frysere, men nogle nuancer kan ikke være så fleksible. Så når du ser på prøver, skal du sammenligne hardware med stil og farve på dine kabinetter.

Overvej dine armaturer og apparater

Husk at dine skabshåndtag ikke er den eneste hardware i dit nye køkken. Du skal også tænke på dine lysarmaturer, vask og apparater. Selvom blanding af forskellige metalfinisher måske er på trend nu, hvis du vil have et mere tidløst udseende, kan du helst have et mere sammenhængende udseende. Hvis farverne eller slutningen knytter sammen, vil du sandsynligvis finde ud af, at sammenhængen i dit nye køkken bliver forstyrret, hvilket forringer skønheden i dit nye kabinet.

Køkkenlåger er gode af flere grunde

Husk, at dit kabinet håndtag vil se meget trafik. Mens æstetikken er vigtig, skal du overveje at dine håndtag vil blive brugt dag ind, dag ud gennem året. Så det er afgørende, at du vælger den hardware, der er stærk og robust.

Hvis du opgraderer dit køkken og overvejer kabinet håndtag, skal du sørge for at tale med os. Køkkendør selskabet har ikke kun et fantastisk udvalg af kabinetter, men vi tilbyder også et fantastisk udvalg af skabshåndtag for at sætte det færdige til dit nye køkken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *