Super Iphone 6 cover

Hvilket Iphone 6 cover skal jeg vælge?

Vi vurderede et stort antal faktorer, da vi valgte de bedste produkter, fra objektive foranstaltninger som fysiske dimensioner og beskyttelses niveau til subjektive overvejelser om udseende og følelse med mobilen i hånden. Selvom vi har en række anbefalinger på tværs af forskellige stilarter, opfylder alle vores valg følgende kriterier:

Drop beskyttelse: Vi søgte modeller, der kunne beskytte en telefon tilstrækkeligt, uden at tilføre unødvendige udsmykninger eller for meget omrids. Vi gennemførte ikke tab af telefon, men vi søgte efter iphone 6 covers, der selvfølgelig ville være i stand til at modstå nogle slag. (der ingen garanti for, at din telefon overlever hvert scenarie intakt – for eksempel vil et direkte slag på skærmen stadig skade.)

Fuld dækning: Generelt, jo mere af telefonen, som et iphone 6 cover beskytter, desto bedre; vi foretrak iphone 6 covers, der beskyttede alt andet end telefonens skærm. Den bedste var endda forsynet knapbeskyttelse med god taktiltiet, efterligner – eller i nogle tilfælde endda forbedring – for eksempel var den måde knapperne følte på var rigtig godt. Vi kunne også lide tilfælde, hvor coveret ikke gik udover telefonens øverste eller nederste kant, men det er ikke nødvendigvis det afgørende. På den anden side tog vi ikke iphone 6 cover med en cirkulær åbning for at vise Apple-logoet bag på telefonen, fordi de tilbød mindre generel beskyttelse uden nogen reel fordel.

Iphone 6 cover er vigtigt for din telefon

Hævet front: Som Apples iphone 6 cover retningslinjer forklarer, må “[E] xponeret glas på Apple-enheden må ikke komme inden for 1 mm af en flad overflade, f.eks. Et bord eller etage, i hvilken som helst retning, når iphone 6 cover læder er fastgjort.” Dette cover rundt om kantene på telefonens display hjælper med at forhindre at  skærmen revner – en af ​​de største bekymringer med enhver smartphone – men det hjælper også med at holde skærmen fra at blive ridset, hvis du lægger telefonen ned. Vi brugte en 0,85 millimeter følermåler, ifølge Apples retningslinjer, til at teste hver enkelt iphone 6 cover.

Ingen trådløs forstyrrelse: Et iphone 6 cover bør ikke reducere ydeevnen med trådløse signaler – Wi-Fi, mobil, NFC (nær-felt kommunikation, nødvendig for at bruge Apple Pay) eller Qi trådløs opladning. Vi bekræftede at hver af disse funktioner fungerede med iphone 6 cover på. Desuden bør iphone 6 cover ikke forhindre dig i at bruge nogen bevægelser, en særlig vigtig overvejelse med iPhone X, som afhænger af, at du siver op fra bundkanten af ​​skærmen som en primær interaktion.

Vælg et godt cover fra starten

Bred æstetisk appel: Selv om du kan finde et iphone 6 cover for et hvert æstetisk præference, så vi efter iphone 6 cover, der havde enkle, elegante designs-dem der ville appellere til de fleste mennesker – snarere end modeller, der overholder bestemte æstetiske valg.

Når vi har samlet en enorm samling iphone 6 cover, sætter vi alle på vores iPhone X for at se, hvor godt det passer og fungerer. For at få et bredere udvalg af meninger samlet vi et panel af Wirecutter-medarbejdere til at tjekke nogle af de øverste iphone 6 cover og dele deres tanker. Endelig bad vi ikke-tech-fokuserede venner om at fortælle os hvad de tænkte omkring finalisterne for at få  endnu et perspektiv.

Vi har cirkuleret hvert af vores valg blandt Wirecutter personale til langsigtet test, så vi kan se, hvordan de holder op med tiden.

Bare fordi vi afviser et iphone 6 cover i konkurrenceregionen eller ikke nævner det i denne vejledning, betyder det ikke, at det ikke er godt. Følgende er simpelthen vores valg for de fleste situationer og for de fleste mennesker – du kan have specifikke behov eller specifikke stilpræferencer, der gør et andet iphone 6 cover passer bedre til dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *