Vælg det bedste transportfirma

offentligt transportfirma

Moderne transportfirma oplever i øjeblikket store ændringer takket være transformative transportfirmateknologier. Selvom vi er vant til lange internationale flyvninger, fastpakket offentligt transportfirma og dieselbiler, der kun får 20 mpg, lover fremtidens transportfirma at ændre alt dette og meget mere – og det er tættere, end mange mennesker er klar over. Lad os se på 6 transportfirmateknologier, der helt sikkert vil påvirke lastbil- og transportfirmaindustrien for evigt.

1. Selvkørende biler

Selvkørende biler er allerede her. De gennemgår stadig de tidligste stadier af udvikling og test, men de er allerede til stede på vores lands veje. Desværre suspenderede Uber for nylig deres test, efter at et af deres køretøjer ramte og dræbte en fodgænger i Tempe, Arizona i marts 2018. Selvom dette repræsenterer et betydeligt tilbageslag i udviklingen af ​​fuldt autonome køretøjer, forbliver udviklere optimistiske med hensyn til fremtiden for denne transportfirmateknologi.

2. Smart Cars

Mange forbrugere ejer allerede smarte køretøjer. Den nøjagtige definition af en smart bil varierer mellem producenter, forhandlere og enkeltpersoner, men den beskriver generelt et kompakt, brændstofeffektivt køretøj, der bruger ny og innovativ teknologi til at gøre livet lettere for chaufføren og passagererne.

I nogle tilfælde er fabrikanterne ved at gå over til el- eller hybridbiler. Denne nye generation af smarte køretøjer har stadig nogle udfordringer at overvinde – f.eks. Afstanden, de er i stand til at rejse mellem afgifter, antallet af passagerer, de kan besidde og endda mængden af ​​bagagerum – men de er allerede almindeligt vores nationers gader og motorveje.

Se de bedste transportfirmaer

3. Next-Gen GPS-enheder

GPS-enheder er ikke noget nyt – de har eksisteret i årtier. Den største forskel, når man sammenligner moderne GPS-enheder med tidligere modeller, er mængden af ​​funktionalitet, der ses i den nyere hardware.

Tidligere var GPS-enheder meget begrænset. De kunne beregne den samlede kilometertal og give et estimeret ankomsttidspunkt til et endeligt sted – men det handlede om det.

Dagens GPS-enheder er meget mere alsidige. Ikke kun opfylder de den grundlæggende funktionalitet ved planlægning af en tur, men de kan foretage justeringer til ekstrem vejr, trafikforhold eller endda din foretrukne rute.

4. Transportfirmateknologier vil påvirke offentligt transportfirma for enkeltpersoner

Typisk forbeholdt store byer og overfyldte boligområder, kommer offentligt transportfirma ofte med negative konnotationer. Ikke kun er disse køretøjer ofte overfyldte med passagerer, men i nogle områder er de hotbeds af kriminalitet og mistænksom aktivitet.

Fremtidig offentligt transportfirma håber at kunne ændre alt dette takket være kommende og udvikle transportfirmateknologier. Nogle områder, såsom Masdar City i Abu Dhabi og kvartererne omkring Heathrow Lufthavn i London, bruger allerede personlige transportfirmakapsler til at afbøde mange af disse problemer.

Der er kun plads til en passager pr. Pod, som øjeblikkeligt reducerer risikoen for kriminalitet eller personskade, og deres intuitivitet gør dem til et fremragende eksempel på, hvor let det er at integrere nye transportfirmateknologier i hverdagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *