Vinreol er gode til mange ting

lakeret vinreol

Ingen detaljer blev overset i oprettelsen af ​​dette high-end modulære vinreolsystem. Vinholdere er hakket til perfekt pasform og tilpasset kvalitet. Vælg mellem 6 fod eller 7 fodhøjder og 3 forskellige træarter: Europæisk bøg, afrikansk mahogni eller ristet ahorn.

Drage fordel af det samme håndværk og kvaliteten af ​​brugerdefineret racking, rullet ind i et modulært system med en attraktiv pris. Vælg mellem et stort udvalg af moduler, der passer til din vinkælder inden for et par tommer eller mindre.

Artisan Collection vinreol leveres automatisk med base og krone lister for at matche bredden af ​​hvert enkelt modul. Hvis du køber flere stykker, opgraderer du til solide 7 fodstøbningslister uden ekstra omkostninger – på anden måde maskerer dette modulære vinreolsystem som en brugerdefineret installation.

Du er velkommen til at vælge de Artisan Collection-moduler efter eget valg, eller bede os om hjælp til at designe dit vinlayout. På nogen måde giver vi dig en supplerende skaleret, computeriseret tegning og citat.

Vinreoler er en god måde at holde flaskerne godt opbevaret

Artisan Collection vinreol leveres fladt med instruktioner inkluderet til montering. Den hakkede konfiguration sikrer en perfekt justeret pasform. Dette skal være en let og nem installation til dem, der er praktisk med en neglepistol.

Ikke en do-it-yourselfer? Installationstjenester er tilgængelige i hele Vancouver Lower Mainland fra Blue Grouse vinkældre.

Kontakt os for en supplerende Artisan vin racking design og citat, herunder montage og installation tjenester.

Vin Racking Moduler til rådighed

Træarter til rådighed (Venstre til højre): Europæisk bøg, Sapele, Ristet Maple

Træ til rådighed: Europæisk bøg, afrikansk mahogni eller ristet ahorn. Vær opmærksom på, at der på grund af ristningsprocessen i den ristede ahorn vil være komponenter, der kræver krydsfiner, ikke tilgængelige i dette træ (dvs. bordplader og hylder). Kontakt os for at diskutere muligheder for plet-matching disse stykker.

Bemærk: Naturlige, umættede skov er det bedste valg til vinkælder racking. Aromatiske skove eller overflader med stærke lugte kan påvirke vinen negativt. Hvis du er indstillet på at have farvet og / eller lakeret vinreol, tilbyder vi dette i en anden linje. Kontakt os for mere info.

Vinreoler bliver brugt i mange hjem

Højder til rådighed: 6 fødder eller 7 fødder

Over højder gælder ikke for halvhøjde moduler. Se venligst specifikke målinger inden for produktfortegnelser nedenfor.

Kontakt os venligst for et tilbud på Modulær Vinhylling. hylder er fremstillet i Canada. Forsendelses- eller kureromkostninger gælder.

Kontakt os for en supplerende Artisan vin racking design og citat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *